WIN- World of Industry Uluslararası Makina İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarı; “Metal İşleme-Metalworking”, “Kaynak-Welding” ve “Yüzey İşleme- SurfaceTreatment” sektörlerini bir çatı altında toplayarak, 6–9 Haziran 2013 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. 5. Hol A 110’da yer alan ve çevre temasına uygun olarak tasarlanan GALDER standı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

GALDER (Genel Galvanizciler Derneği)‘in de destekçileri arasında olduğu fuarın açılışını Hannover Messe Bileşim Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Wolfgang Lenarz, Genel Galvanizciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı M. Cihan Yıldırım, Alman Mühendislik Federasyonu (VDMA) Ticari Fuarlar ve Sempozyumlar Bölüm Başkanı Dr. Alexander Koldau, İSDER Genel Sekreteri Faruk Aksoy, Bilim ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bayram Temel yaptı.

Fuar süresince derneğin standında sektörün ve GALDER’în tanıtımı yapıldı. Standa gelen tüm ziyaretçilere Galvaniz Dünyası dergisi, sektörel katalog ve tıpkı galvaniz kaplama gibi %100 geri dönüşümlü olan çevreci kalemler verildi.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]