Genel Galvanizciler Derneği’nin 7’nci Geleneksel İftarı 1 Haziran Cuma günü Crown Plaza İstanbul Asia otelinde gerçekleşti. GALDER üyelerini ve sektör dostlarını bir araya getiren davette kurucu üyelere teşekkür plaketi sunuldu.

GALDER’in her yıl düzenlediği iftar organizasyonu yoğun ilgiyle karşılandı. Anı Metal ve Koruma Klor Alkali A.Ş’nin destekleriyle gerçekleşen davette galvaniz sektörü buluştu.

İftar sonrası derneğin 10’uncu yılı nedeniyle hazırlanan ve 10 yılın özetini anlatan kısa filmin ardından Başkan M. Cihan Yıldırım kürsüye çıktı. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan sponsor firmalara teşekkür eden Yıldırım, 10 yılda derneğin yaptığı çalışmalara kısaca değindi. Bu süreçte derneğin kuruluşunun önemli bir adım olduğunu söyleyen Başkan Yıldırım, kurucu üyeler Abbas Gül, A. Semih Akyüz, Alim Kınoğlu, Alper Akçam, Bünyamin Halaç, Ercan Kahraman ve Ş. Murad Saygın’a sektör adına teşekkürlerini sundu. Ardından iftara katılan kurucu üyeleri sahneye davet ederek plaketlerini takdim etti.

Cihan Yıldırım
Cihan Yıldırım, Abbas Gül
Cihan Yıldırım, Alim Kınoğlu
Cihan Yıldırım, Alper Akçam
Cihan Yıldırım, Bünyamin Halaç
Cihan Yıldırım, Serdar Kazancı (Ercan Kahraman'ı temsilen)
GALDER Başkanı ve Kurucu Üyeler

Haber, Etkinlik ve Duyurularımız için bültenimize abone olun.

Başarıyla abone oldunuz!