METALİN AKTÖRLERİ METALTEK'TE BİRARAYA GELDİ

GALDER METALTEK’te

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen METALTEK Komitesinin 8’nci toplantısında galvaniz sektörü tanıtıldı.

Metal endüstrisinin aktörlerini biraraya getiren Metal Sanayi Teknik Komitesi’nin 8’nci toplantısı 15 Aralık 2016 günü T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı toplantı salonunda gerçekleşti.

Komite toplantısına GALDER’i temsilen Yönetim Kurulu Üyeleri Bünyamin Halaç ve Nail Başöz’le beraber Genel Sekreter S. Burcu Akman katıldılar. Bünyamin Halaç’ın sıcak daldırma galvanizciliği, prosesi, avantajlarını, kullanım alanlarını ve vaka çalışmalarını anlattığı sunumu katılımcıların ilgisini çekti. Halaç’tan sonra söz alan Burcu Akman GALDER’i, sektöre katkılarını ve gerçekleştirilen çalışmaları anlattı. Türkiye’nin yıllık korozyon kaybı verilerini de paylaşan Akman, galvaniz kaplama sayesinde bu kaybın azaltılabileceğinin ve ülke ekonomimize fayda sağlanabileceğinin altını çizdi.

Haber, Etkinlik ve Duyurularımız için bültenimize abone olun.

Başarıyla abone oldunuz!