Bu siteyi kullandığınız taktirde aşağıdaki koşulları, yazılanlarla sınırlı olmaksızın tüm maksat ve halin icabı ile kabul etmiş sayılacaksınız.

https://galder.org.tr  sitesinde yer alan tüm bilgiler, tablolar, yorum ve tavsiyeler ile buradan yapılan linkler, kullanıcıya bilgi vermek amacıyla sunulmuştur.

Kullanıcılar bilgi ve dokümanları sadece bilgi edinmek amacıyla kullanabilir. Burada mevcut olan bilgiler GALDER’ın ( Genel Galvanizciler Derneği) önceden yazılı izni alınmadan kısmen veya tamamen kopya edilemez, dağıtılamaz, kiralanamaz, çoğaltılamaz alt lisansla kullandırılamaz, değiştirilemez, ileride kullanılmak üzere saklanamaz, ticari amaçla kullanılamaz. Siteye erişim serbest ve anonimdir. Bilgiler yayımlandığı zaman itibariyle geçerlidir. Ancak tüm bilgiler gereken durumlarda revize edilecektir. Bu sitede yer alan bilgilerin revizesi ya da düzeltilmesi ile ilgili olarak; GALDER (Genel Galvanizciler Derneği) önceden haber vermeksizin, istediği zaman sitedeki bilgilerin revizesi, değiştirilmesi, düzeltilmesi ve çıkarılması gibi işlemleri yapacak tek yetkili olup bu konuda tüm haklara sahiptir.

Bu sitede yer alan herhangi bir bilgiyi, herhangi bir şekilde tahrif etmek; her türlü cezai hukuki takibata neden olacaktır.

GALDER, (Genel Galvanizciler Derneği) web sitesinde yayınlanmış bilgiler ya da bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden veya siteye ulaşılamamasından doğan ve doğacak zarar ve/veya kayıplardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

GALDER (Genel Galvanizciler Derneği) web sitesinin yayınlanması, hiç bir kişi ve/veya kuruluşa herhangi bir konuda, herhangi bir taahhütü içermemektedir.

Sitede yer alan bilgiler ışığında verilecek her türlü kararlar ile ilgili tüm sorumluluk, siteyi ziyaret eden kişiye aittir.

GALDER, (Genel Galvanizciler Derneği) web sitesine veya sitesinden bağlantı yapılarak ulaşılan herhangi bir web site bilgisine girilmesi veya bunların kullanımından doğabilecek doğrudan veya dolaylı kayıp veya zararlardan, sorumlu tutulamaz.

Sitede yer alan bilgilerin çeşitli nedenlerle doğruluk içerecek şekilde güncellenmemesi; revizede gecikme, sitede olması muhtemel bir yanlışlık veya eksiklikten yada değişiklikten ötürü GALDER’e, (Genel Galvanizciler Derneği) hiç bir nam altında sorumluluk yüklenemez. Güncellemeye ilişkin tarih bulunması, belirtilen hususlar aksine GALDER’i, (Genel Galvanizciler Derneği) hiçbir yükümlülük altına sokmaz.

Sitede yer alan bilgiler, yürürlükte bulunan mevzuat uyarınca “icap” olarak kabul edilemez olup, GALDER’i (Genel Galvanizciler Derneği) bağlayıcı bir yönü bulunmamaktadır.

Bu sitede bulunan bilgi veya ifadelerin (tasarımlar, resimler, logo v.b. gibi) telif hakkı GALDER’e (Genel Galvanizciler Derneği) aittir. Bu sitedeki hiç bir görsel ve içerik her ne sebeple olursa olsun, kaynak gösterilerek dahi kopyalanamaz, çoğaltılamaz, basılı yada internet ortamında yayınlanamaz. Sitedeki ürünler logolar ve görseller hiç bir amaçla izin alınmaksızın kullanılamaz.

Sitenin içeriği T.C.K. 525. maddesi başta olmak üzere Türk Ceza Kanunu, 5846 sayılı kanun ve tüm yasal mevzuat koruması altındadır.

Site ve içeriğindeki bilgilerin kullanımından doğabilecek ihtilaflarda,Türkçe Yasal Uyarı metni esas alınacak olup, İstanbul mahkemeleri ve icra daireleri yetkilidir. İşlemler de İstanbul-Türkiye’den yürütülecektir.